Pel que fa a Albert Pérez Monfort


Actualment com a professor del Cicle Formatiu de Grau Superior "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vesturia a mida", vaig començar amb només 14 anys en el món del tèxtil com a estudiant de Formació Professional. En acabar la FP vaig continuar amb els estudis d'Enginyeria Industrial en l'especialitzat de Filatura i teixits. Compaginava la carrera universitària amb la feina de professor a la FP de l'especialitat. Després d'uns anys de desvinculació del tèxtil i la docència, el curs 2013-2014, vaig tornar a la docència en el Cicle Formatiu de Grau Mig "Fabricació i ennobliment de productes tèxtil" a l'institut de Terrassa.

Edat: 55 anys
Tipus de perfil: Formador/a o professor/a
Portafolis

El portafolis roman buit.
    0 entrades al portafolis
Itineraris formatius

Des d'aquest espai es publicarà informació relacionada amb aspectes de tutoria i activitats que es proposaran al llarg del curs. Recordeu que la informació més rellevant es publicarà des de coordinació de tutors a l'espai de tutoria a Classroom.

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP010 "Principis de manteniment electromecànic" durant el segon curs del Cicle "Fabricació i ennobliment de productes tèxtils".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP08 "Tècniques de teixidura de punt per ordit" durant el primer curs del Cicle "Fabricació i ennobliment de productes tèxtils".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP03 "Processos i anàlisi de teixits i no teixits" durant el segon curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP03 "Processos i anàlisi de teixits i no teixits" durant el primer curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Processos i anàlisi de filatura" durant el primer curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Principis de manteniment electromecànic" durant el primer curs del Cicle "Confecció i moda".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Principis de manteniment electromecànic" durant el primer curs del Cicle "Confecció i moda".

El procés de teixidura són el conjunt d'operacions necessàries per crear teixits a partir de fils. En aquest itinerari formatiu es parlarà concretament de com s'obtenen els teixits de calada.
Continguts aportats

No dar puntada sin hilo
30 de novembre de 2023 entrada per Albert Pérez Monfort
Autoria

Significat: Se dice cuando alguien hace las cosas solamente para su beneficio propio.

Tenir una pedra a la sabata
30 de novembre de 2023 entrada per Albert Pérez Monfort
Autoria

Significat: Significa tenir una molèstia o una dificultat. Estar en una situació que et fa estar incòmode perquè t'impedeix fer les coses tal com voldries o perquè et resulta molesta.

Traducció

Se están empezando a crear diseños con materiales más fáciles de manipular para que la gente con movilidad reducida o dificultades motrices también se pueda vestir.

Traducció
11 de novembre de 2023 entrat per Albert Pérez Monfort

Son las máquinas que se utilizan en el taller de confección para cortar los tejidos, sea en prendas individuales o de colchones de capas de tejidos. El corte de los tejidos para la obtención de las prendas a confeccionar se puede llevar a cabo por tres métodos diferentes:El corte de los tejidos para la obtención de las prendas a confeccionar se puede llevar a cabo por tres métodos diferentes:
Confecció
Tall

En este contenido se hace una clasificación de los diferentes ligamentos de calada que se pueden utilizar y de los tejidos que se pueden fabricar con estos ligamentos.
Calada
Lligament
Teixidura

Autoria
Traducció
10 de novembre de 2023 entrat per Albert Pérez Monfort

Los ligamentos de telas a dos caras, en términos generales, dan lugar a tejidos que presentan un aspecto distinto en cada una de las dos caras. Están constituidas por dos urdimbres y una trama o dos tramas y una urdimbre.
Calada
Disseny tècnic
Lligament
Teixidura

Ser lladre amb guants de seda
29 d'octubre de 2023 entrada per Albert Pérez Monfort
Autoria

Significat: Se li diu a la persona que pot robar amb impunitat degut alt seu estat de poder.
      Pàgina 1/30. Total: 210 continguts