Llista d'empreses

Escriu el nom d'una empresa per trobar-la.

Marina Tèxtil

Marina Tèxtil és una empresa fundada el 1992 que té com a activitat principal el disseny i la fabricació de teixits i articles confeccionats per a la protecció de persones en els camps de la indústria i en els esports del motor.

Dobert

La història de l'empresa neix a Barcelona fa més de 50 anys. Procedeix d'una tradició familiar, transmesa de generació a generació, al servei de la indústria tèxtil europea.

Són artesans del nostre temps, mestres de la... amplia

Artesana Punt Pla - DANEVA

Artesana Punt Pla és una empresa familiar dedicada al gènere de punt que va nèxer a Terrassa el 1973.

Enfocada al sector de la moda disposa de la seva pròpia marca: Daneva.

Leitat

Derivada de l'empresa Condicionament Terrassenc, Leitat es dedica a fer assajos, anàlisis i estudis en diferents àmbits de la indústria, en especialment en àmbit tèxtil.

Tejidos Rebes

Tejidos Rebes és una empresa familiar especialitzada en el disseny i la fabricació de teixits desde 1955. L'experiència i la dedicació han estat transmeses generació rere generació, sempre impulsades per una mirada... amplia

Swimotex

No s'ha entrat la descripció.

Lanitex

Lanitex, SA va ser fundada l'any 1953 amb l'objectiu de dedicar-se a la fabricació de teixits de llana i barreges per a l'home. Més endavant, l'any 1967, es va construir una fàbrica de fils per al consum propi per garantir la qualitat dels fils destinats a la fabricació dels teixits.

Aprestos de Laneria

Membre del grup empresarial Holistex, són especialistes en tintura i acabats per als quals la reducció de consum d'aigua i energia vol dir vetllar per l'ecosistema. Es dediquen a la producció de proximitat i optimització... amplia

Textil Planas Oliveras

TEXPOL (Textil Planas Oliveras, SA), amb una consolidada trajectòria de més de 65 anys com a fabricants, s'ha posicionat com a líder en el mercat espanyol d'apòsits quirúrgics d'un sol ús i ofereix un ampli catàleg de... amplia

Filats Gonfaus

Situada a l'antiga Colonia tèxtil de Cal Riera, Filats Gonfaus fabrica fils de cotó cardat i pentinat. També fils de fibra curta de materials sintètics i mescles entre fibres naturals i sintètiques.

      Pàgina 1/7. Total: 69 empreses