Hilaturas LM


Filatures LM, és on la passió per les llanes i fils s'entrellaça amb l'excel·lència! Amb més de cinc dècades al cor de la indústria tèxtil, han forjat una història que abasta des de la fabricació de filats industrials fins al seu apassionat salt al món de les llanes per a labors el 2007.

Les seves instal·lacions a Barberà del Vallès (Barcelona) són l'epicentre de la creativitat i la qualitat. Cada detall, des del doblegat fins a la creació de cabdells, s'executa amb un enfocament implacable a la perfecció. El resultat és un catàleg de productes de primer nivell que reflecteix el compromís amb l'excel·lència.

El que els diferencia és el ferm compromís amb la producció local i sostenible. Orgullosament, fabriquen més del 80% dels seus productes a casa, sense dependre de llanes de baixa qualitat importades d'altres països. A més, disposen d'un equip de creatius dedicats a dissenyar models exclusius per a la seva revista, inspirant així els seus clients professionals.

La seva filosofia és simple però poderosa: fer servir les millors matèries primeres. Els seus cotons COTTON NATURE són aclamats per la seva qualitat, igual que els de la línia ECO. Sempre prioritzen acrílics DRALON i, quan és possible, materials reciclats per tenir cura del nostre estimat planeta.

Compten amb una àmplia gamma de filats que satisfan les necessitats de qualsevol aplicació. Des de la creació de complements com bosses, macramé, catifes i cortines, fins a la confecció de jerseis, xals, gorres, bufandes i molt més. A més, ofereixen articles en cons, com el versàtil Berta, perfecte per a projectes amb Tufting Gun, juntament amb la sempre popular línia de Cotton Nature i altres bonics models que van desenvolupant.

Avui dia, arriben a comerços i empreses a Espanya, Portugal i els Estats Units a través de la seva àgil xarxa de distribució. Valoren la rapidesa en el lliurament, la qualitat insuperable i el disseny innovador, i el millor de tot plegat és que no imposem grans quantitats mínimes de compra.

Els seus clients són diversos, des de botigues de llanes per a tasques fins a merceries, artesans i petits fabricants de peces de punt. I el més important és que no importa la mida de la comanda, envien des d'una bossa o un con!

Per veure les dades de les empreses cal ser usuari/ària registrat/da a la web. Registra't o crea un compte nou.
Ofertes de treball creades per l'empresa

No hi ha ofertes de treball publicades.