Con relación a Albert Pérez Monfort


Actualment com a professor del Cicle Formatiu de Grau Superior "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vesturia a mida", vaig començar amb només 14 anys en el món del tèxtil com a estudiant de Formació Professional. En acabar la FP vaig continuar amb els estudis d'Enginyeria Industrial en l'especialitzat de Filatura i teixits. Compaginava la carrera universitària amb la feina de professor a la FP de l'especialitat. Després d'uns anys de desvinculació del tèxtil i la docència, el curs 2013-2014, vaig tornar a la docència en el Cicle Formatiu de Grau Mig "Fabricació i ennobliment de productes tèxtil" a l'institut de Terrassa.

Edad: 54 años
Tipo de perfil: Formador/a o profesor/a
Portafolios

El portafolios permanece vacío.
    0 entradas en el portafolios
Itinerarios formativos

Des d'aquest espai es publicarà informació relacionada amb aspectes de tutoria i activitats que es proposaran al llarg del curs. Recordeu que la informació més rellevant es publicarà des de coordinació de tutors a l'espai de tutoria a Classroom.

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP08 "Tècniques de teixidura de punt per ordit" durant el primer curs del Cicle "Fabricació i ennobliment de productes tèxtils".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP03 "Processos i anàlisi de teixits i no teixits" durant el segon curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP03 "Processos i anàlisi de teixits i no teixits" durant el primer curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Processos i anàlisi de filatura" durant el primer curs del Cicle "Disseny tècnic en tèxtil i pell, orientat a la creació de col·leccions de moda i vestuari a mida".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Principis de manteniment electromecànic" durant el primer curs del Cicle "Confecció i moda".

Des d'aquest itinerari formatiu tindreu accés a tot el que necessitareu per el Mòdul professional MP02 "Principis de manteniment electromecànic" durant el primer curs del Cicle "Confecció i moda".

El procés de teixidura són el conjunt d'operacions necessàries per crear teixits a partir de fils. En aquest itinerari formatiu es parlarà concretament de com s'obtenen els teixits de calada.
Contenidos aportados

Autoria
Traducción
27 de septiembre de 2023 entrado por Albert Pérez Monfort

Este conjunto de ejercicios debe ayudarte a entender mejor ya saber representar ligamentos fundamentales.
Calada
Disseny tècnic
Ligamento

En aquest exercici se't facilitaran un conjunt de teixits i caldrà que els observis i els classifiquis segons siguin de calada, de punt per recollida, de punt per ordit i teles no teixides. També caldrà veure les principals característiques de cadascuna de les tipologies.
Tejeduría

O caixa, o faixa
12 de septiembre de 2023 entrada por Albert Pérez Monfort
Autoria

Significado: Tot o res. No hi ha mitges tintes.

Portar una bona motxilla
12 de septiembre de 2023 entrada por Albert Pérez Monfort
Autoria

Significado: A conseqüència de les circunstancies que hagis pogut tenir a la vida pot ser que estiguis en una situació persona a nivell emocional que no et permeti estar del tot bé.

Anar de gorra
12 de septiembre de 2023 entrada por Albert Pérez Monfort
Autoria

Significado: Anar de convidat, sense haver de pagar res de res.

Penjar les botes
12 de septiembre de 2023 entrada por Albert Pérez Monfort
Autoria

Significado: Deixar de fer alguna activitat que havies fet durant un període més o menys llarg de temps.

Llençar la tovallola
07 de septiembre de 2023 entrada por Albert Pérez Monfort
Autoria

Significado: Rendir-se a l'hora de fer alguna cosa per veure-se'n incapaç.
      Página 1/29. Total: 197 continguts